Vriend worden

Als vriend van het NJFO voorziet u ons orkest van extra financiële mogelijkheden om onze muzikale ambities uit te voeren. Als tegenprestatie bieden wij u een aantal extra’s aan als dank en waardering voor uw hulp.

Vriendenvoordeel
Vriend van het NJFO worden kan al door het doneren van een bedrag vanaf €25,- per seizoen. Elke vriend van het NJFO ontvangt gedurende het seizoen de NJFO Nieuwsbrief met o.a. achtergrondinformatie over het orkest en haar muzikanten, de dirigent, de concerten en de programma’s die we uitvoeren dat seizoen. Zo blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen van het NJFO. Donaties van grotere bedragen zijn mogelijk en belastingtechnisch aantrekkelijk door de culturele ANBI status van Stichting NJFO. Neem hiervoor graag contact op via email hidden; JavaScript is required.

Brons: vanaf €25,- per seizoen.

 • U ontvangt de NJFO nieuwsbrief
 • U ontvangt CD/DVD bij aanmelding

Zilver: vanaf €50,- per seizoen.

 • Pakket brons
 • Eén vrijkaart voor nieuwjaarsconcert (jaarlijkse aanbieding).

Goud: vanaf €75,- per seizoen.

 • Pakket zilver
 • Eén extra vrijkaart voor nieuwjaarsconcert (jaarlijkse aanbieding, samen met pakket zilver in totaal 2 vrijkaarten).

Grote donatie (> €75,-): U kunt zelf bepalen wat u per seizoen doneert.

 • Pakket Goud

Wilt u vriend worden van het NJFO?
Vul het onderstaand aanmeldingsformulier in, of neem contact op via email hidden; JavaScript is required

De op dit formulier gevraagde persoonsgegevens zijn noodzakelijk voor de met het formulier beoogde doelstelling. Daarom is de verwerking van deze gegevens door de Vriendenstichting van het Nationaal Jeugdfanfareorkest (NJFO) rechtmatig, zoals beschreven in het privacybeleid van NJFO. Door het inleveren van dit formulier bevestigt u akkoord te gaan met de verwerking van deze gegevens door NJFO.

Kies het bedrag waarmee u ons wilt ondersteunen:

  Brons (€ 25)Zilver (€ 50)Goud (€ 75)Anders, namelijk: €

  Naam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mailadres

  Rekeningnummer

  Bank

  Hierbij machtig ik Stichting Vrienden van het NJFO om jaarlijks, tot wederopzegging, het hierboven gekozen bedrag van mijn rekening af te schrijven.