NJFO Reünie 2024

In 2024 bestaat het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest 65 jaar! Dit jubileum willen wij groots vieren met alle huidige leden, maar ook zeker met iedereen die in deze 65 jaar heeft meegespeeld, vrijwilligers werk heeft verricht, en/of die het orkest organisatorisch geleid hebben. Zij zijn de leden die het NJFO gemaakt hebben tot wat het nu is, een gerenommeerd fanfare orkest met naam in binnen en buitenland!

Op zondag 21 juli 2024 organiseert het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest een reünie. Wij nodigen u van harte uit om hier aanwezig te zijn. Dit is een speciale dag voor alle huidige en oude leden van ons prachtige orkest. Deel hier uw eigen NJFO-verhalen, foto’s, video’s, en kom weer in contact met oude vrienden. Dit brengt niet alleen goede herinneringen naar boven, maar is ook super interessant voor alle generaties aan muzikanten die voor, tijdens, of na uw tijd lid zijn geweest. Ontmoet het huidige management van het NJFO en onze Chef-dirigent Danny Oosterman. 

Tijdens deze dag zal er niet stil gezeten worden. Naast de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan wordt ook het NJFO Reünisten Orkest 2024 opgezet. Hier geven wij de optie om op deze dag samen met elkaar te musiceren. De repetities vinden plaats op dezelfde dag als de reünie. De dag wordt afgesloten met een dubbelconcert van het huidige NJFO en het NJFO Reünisten Orkest 2024, wat voor het NJFO tevens hun uitzwaaiconcert zal zijn als zij die avond vertrekken voor hun Midden Europa Tournee. Informatie over de planning en muziek volgen zo spoedig mogelijk. 

Meld u hieronder aan voor de reünistendag op 21 juli 2024!

  Naam

  E-mailadres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  Geboortedatum

  Aanwezig op de reünie?

  Reünisten orkest

  Instrument

  Merk en type

  Welke jaren bent u lid geweest van het NJFO?

  Opmerkingen