Auditie

De eerstvolgende auditieronde vindt op 4 december 2021 plaats, en zal afhankelijk van de coronamaatregelen online of op locatie plaatsvinden.
Schrijf je via het online formulier in! In overleg kan ook buiten de auditieronde auditie gedaan worden, schrijf je daarvoor ook online in!

Vereisten

Je speelniveau is minimaal gelijkwaardig aan het niveau van diploma C en je bent tussen de 14 en 27 jaar oud. Voor de auditie wordt je gevraagd een technische etude en een voordrachtstuk voor te bereiden*. Beide stukken worden zonder pianobegeleiding gespeeld. Tot slot krijgt elke auditant een stukje voorgelegd om ‘a prima vista’ te spelen. De auditie wordt afgenomen door de dirigent, Danny Oosterman, en enkele leden van de orkestcommissie.

*Slagwerkers moeten een werk voorbereiden voor zowel gestemd als ongestemd slagwerk. Op deze manier kunnen wij een indruk krijgen van hoe jij in onze slagwerksectie past.

Lidmaatschap

Het NJFO komt gemiddeld zes weekenden per jaar, en een week in de zomer bij elkaar voor concerten, workshops en cd-opnames. Het orkest bestaat uit jonge getalenteerde musici van 14 – 27 jaar. Een weekend of week is telkens weer een muzikaal hoogtepunt. De sfeer is uitstekend, want lid zijn bij het orkest is niet alleen leerzaam en interessant, je houdt er ook een fantastische groep muzikale vrienden aan over!

De contributie van het NJFO bedraagt 100 per jaar en daarnaast een per jaar vastgestelde eigen bijdrage voor de zomerweek.

Inschrijven!
Meld je online aan. Vragen? Stel ze gerust!