Dirigentenclinic | 14 t/m 20 augustus 2023 

Als het gaat om passie voor muziek en het streven naar muzikale excellentie is er één evenement dat je niet mag missen: de Dirigentenclinic van het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest! 
In de zomer van 2023 zal het NJFO weer een Dirigentenclinic verzorgen in samenwerking met docenten van het Conservatorium van Amsterdam. Deelnemers krijgen de kans om te werken met het NJFO. Hierbij zullen de deelnemers een week lang gecoacht worden om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Deze Dirigentenclinic zal openstaan voor zowel directie-studenten als ambitieuze amateurs – een unieke kans om met een van de meest gerenommeerde fanfareorkesten in Nederland samen te werken! 
 
Aanmelden voor de Dirigentenclinic kan via dit Inschrijfformulier. Neem gerust contact op bij vragen of opmerkingen!
 
Wij kijken enorm uit naar de Dirigentenclinic en zien uw aanmelding graag tegemoet!