Binnenkort op het programma

Tijdens de auditieronde van afgelopen 20 maart heeft het NJFO 3 nieuwe leden mogen verwelkomen. Van harte gefeliciteerd aan de nieuwe leden met de succesvolle auditie! Met deze auditieronde is het voorjaar voor het orkest officieel begonnen. Over een maand komt het orkest voor het eerst sinds afgelopen zomer weer bij elkaar om te beginnen met de voorbereidingen voor de concerten op 15 en 21 mei.

Op zondag 15 mei is het orkest te beluisteren in Minnertsga, tijdens het dubbel concert in samenwerking met Chr. Muziekvereniging Oranje Minnertsga.

Op 21 mei ontmoeten de orkestleden elkaar een heel stuk zuidelijker, en vindt u ons op Festival Blazen aan het Spui in Den Haag, waar NJFO een bijzondere ontmoeting heeft met de Koninklijke Harmonie van Thorn.

Op beide concerten zullen werken van Composer in Residence Rob Goorhuis te horen zijn. Wij kijken ontzettend uit naar deze fantastische projecten en hopen u bij een van de concerten te mogen verwelkomen!