In Memoriam – Bram van ‘t Hul (2003 – 2022)

Op zaterdag 5 februari 2022 bereikte ons het verdrietige nieuws dat Bram van ‘t Hul op 18-jarige leeftijd is omgekomen in Peru, op de reis van z’n leven.

Afkomstig uit Christelijke Muziekvereniging Concordia Oldebroek, was hij sinds 2020 ook trots NJFO’er. In zijn leven heeft hij zoveel mensen, jong en oud, geïnspireerd met zijn aanstekelijke positivisme en enthousiasme voor de muziek. Als NJFO-lid en bij Concordia Oldebroek, maar ook tijdens Jeugdmuziekkamp en via het Instagramaccount @muziek_miems. Niet alleen muziek stroomde door zijn bloed, maar ook zijn liefde voor sociale contacten. Met zijn warme persoonlijkheid heeft hij in zijn leven ontzettend veel vrienden gemaakt. Het gemis is dan ook enorm groot.

In deze video herdenken we Bram en zijn passie voor mensen en muziek. Met het treffende ‘The Lord Bless You and Keep You’ wensen we zijn familie, vrienden en andere naasten heel veel sterkte en kracht toe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.