Eerste weekend september

Het eerste weekend van september stond voor een hoop mensen in het teken van het NJFO. Voor het eerst sinds de corona maatregelen in waren gegaan, kwam het orkest zaterdag weer bij elkaar om te repeteren. Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen was de opstelling niet helemaal wat de leden gewend waren, maar zodra de eerste noten klonken speelde het orkest bijna weer als vanouds. Het was dan ook ontzettend fijn om weer met dit geweldige orkest te kunnen repeteren!

Rond 5 uur zat de repetitiedag erop, en werd de Studio omgebouwd voor de volgende activiteit. Met een barbecue werd er namelijk gevierd dat onze chef-dirigent Danny Oosterman alweer 31 jaar voor het orkest staat! En niet alleen voor het orkest, ook achter de schermen heeft Danny gedurende deze 31 jaar enorm veel voor het orkest betekent. Het orkest is Danny dan ook ontzettend dankbaar, en hoopt dat er nog vele jaren mogen komen!

Op zondag was het tijd voor een nieuwe auditieronde. Hierbij heeft het orkest maar liefst 6 nieuwe leden mogen verwelkomen. Aan alle nieuwe leden, van harte welkom bij het orkest!