Audities Nationaal Jeugd Fanfare Orkest

Op zaterdag 15 juni 2013 vinden er weer audities plaats voor het NJFO!

Het NJFO is het ‘Jong Oranje’ van de Nederlandse blaasmuziek. Het orkest vormt een kweekvijver voor jong muzikaal talent op weg naar een carrière als professioneel musicus of ambitieuze amateur. De orkestleden zijn in de leeftijd van 15-25 jaar en zijn afkomstig uit heel Nederland.

Het orkest komt gemiddeld 6 weekenden per jaar bij elkaar voor concerten, workshops, cd-opnames en een zomerweek. Elk project is weer een muzikaal hoogtepunt. De sfeer is uitstekend, want spelen in dit orkest is niet alleen leerzaam en interessant, het is zonder meer een geweldige ervaring!

Ben je een jong muzikaal talent, schrijf je dan in voor de audities! Informatie over de auditievereisten, alsmede informatie over de aanmelding vind je op www.njfo.nl/orkest/auditie

Er kan voor alle instrumenten worden geauditeerd.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.