Nieuwjaarsproject 2020

De beste wensen voor een mooi en muzikaal 2020! De NJFO’ers beginnen het nieuwe jaar goed met het jaarlijkse nieuwjaarsproject. Dit jaar reizen de orkestleden, voor het eerst in enkele jaren, weer eens af naar het verre zuiden. Van 2 tot en met 5 januari repeteert het orkest in Schinnen. Op zondag 5 januari zal het orkest namelijk in samenwerking met Fanfare Sint Caecilia Schinnen haar nieuwjaarsconcert geven.

Bijzonder tijdens dit nieuwjaarsconcert is de presentatie van de CD ‘CD-origins – Paul Gilson (1865-1942) – werken voor fanfareorkest’, behorend bij het boek ‘Paul Gilson en zijn werken voor blaasorkest’ van Luc Vertommen. In 2019 heeft het NJFO voor deze CD in samenwerking met Luc Vertommen verschillende nog onbekende werken van componist Paul Gilson op mogen nemen. De CD zal zowel na afloop van het concert als via onze webshop te koop zijn voor slechts €15,00. Tijdens het concert zal werk ‘Fantaisie Napolitaine’ van Gilson ten gehore worden gebracht. Dit werk is, net als de werken op de CD, een van de terug gevonden ‘vergeten’ werken van de componist. 

Wat: Nieuwjaarsconcert i.s.m. Fanfare St. Caecilia Schinnen
Waar: Noeber Beemden, Burgemeester Pijlsstraat 5, Schinnen
Wanneer: 5 januari, 14:00 uur
Entree: Gratis