Auditie

Waarom moet jij auditie doen? – deel 1

6 juli aanstaande vindt er weer een auditie ronde plaats. Twijfel je nog of je auditie wil doen? Wij hebben een aantal leden gevraagd waarom zij auditie hebben gedaan, en hoe het ze nu bevalt om lid te zijn! We beginnen met Laura! Lees ook de verhalen van Siebren en Annet.

Laura, 16 jaar, lid sinds 2018 op bugel

Laura tijdens haar eerste NJFO concert

Ik speelde voor een lange tijd met veel plezier in het plaatselijke fanfareorkest, maar miste altijd wel een beetje de aansluiting vanwege het grote leeftijdsverschil met andere leden. Toen mijn leraar me aanraadde om auditie te doen voor het NJFO was ik dan ook meteen enthousiast. Samen met leeftijdsgenoten mooie muziek maken is natuurlijk hartstikke leuk. Bij het NJFO ligt het muzikale niveau altijd hoog, maar gezelligheid is er ook zeker niet onbelangrijk. De repetitie- en projectweekenden zijn altijd een feestje en hoogtepunten zoals de tournee naar Oostenrijk zijn onvergetelijke ervaringen. Als je op zoek bent naar een gezellige groep mensen om goede muziek mee te maken zou ik dus zeker auditie doen!

Geen twijfels meer? Meld je dan hier aan.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.