Uncategorized

Help het NJFO de zomer door!

We zijn aan het strijden voor een subsidie. Hoe doen we dat? Het NJFO staat nu op jijmaakthetmee.nl en het is de bedoeling dat via deze site zoveel mogelijk mensen op ons stemmen. Hiervoor hebben we tot 25 april !

Wat moet je doen?
1. Ga naar jijmaakthetmee.nl
2. Log in (rechtsboven, kan met je Facebookaccount of mailadres)
3. Ga naar het door ons ingediende project: https://www.jijmaakthetmee.nl/aanvraag/dirigentenclinic-njfo-zomerweek-2017
4. Stemmen maar!

Dit kost je niks, maar door te stemmen help je het NJFO enorm!

Waarvoor stem je?

Het NJFO wil deze zomer weer een zomerweek houden. Een belangrijk aspect die week zullen de dirigentenclinics zijn. Cursisten maken kennis met het fanfarerepertoire en worden hierbij gecoacht door chef-dirigent Danny Oosterman, componist Rob Goorhuis en de gerenommeerde dirigent Lucas Vis. Deze clinic is bedoeld voor zowel amateurdirigenten, als beginnende en al afgestudeerde directiestudenten. Een unieke en leerzame gelegenheid, waarbij je ook zelf als dirigent voor het NJFO mag staan. Mede door deze clinic hopen wij ook de fanfarecultuur weer bekender te maken bij de mensen. Het NJFO heeft al bijna 60 jaar jeugdig toptalent op mogen leiden (wat zich uit in de vele oud-leden die tegenwoordig actief zijn als professioneel musicus, waar dan ook) en het zou toch fantastisch zijn als het orkest die rol in de toekomst mag blijven vervullen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.