Vriend worden

Het voortbestaan van het NJFO wordt ernstig en accuut bedreigd. Voorkom dat na het verdwijnen van verschillende gerenommeerde orkesten ook het NJFO verdwijnt.

Doneer en red! Word vriend van het NJFO!

Om het NJFO een financiële basis te geven is per jaar € 20.000 nodig. Met dit bedrag kunnen de randvoorwaarden worden gefinancierd voor het bestaan van het NJFO. 500 vrienden voor gemiddeld € 40,- per jaar (ongeveer € 3,33 per maand): dat moet toch kunnen? Wanneer er voldoende vrienden bereid zijn om een bijdrage aan de basis van het orkest te leveren dan bewijzen we dat we ook in ‘zwaar weer’ bestaansrecht hebben! Doneer en maak het verschil!

Ja! Ik wil vriend worden van het NJFO! Vul daartoe onderstaand formulier in, of neem met ons contact op via email hidden; JavaScript is required

Kies het bedrag waarmee u ons wilt ondersteunen:

Brons (€ 25)Zilver* (€ 50)Goud* (€ 75)Anders, namelijk: €

* Bij deze vriendschappen ontvang je een (dubbel) cd naar keuze gratis.

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

E-mailadres

Rekeningnummer

Bank

Hierbij machtig ik Stichting Vrienden van het NJFO om jaarlijks, tot wederopzegging, het hierboven gekozen bedrag van mijn rekening af te schrijven.

Nadat u het formulier verzonden heeft ontvangt u binnen enkele ogenblikken een ontvangstbevestiging. Niets ontvangen? Laat het ons dan weten via email hidden; JavaScript is required