Auditie

De eerstvolgende auditiedag vindt op 6 juli 2019 plaats.
Schrijf je hier alvast online in! Tussendoor kan er bij uitzondering ook geauditeerd worden, schrijf je daarvoor ook hier in!

Vereisten

Je speelniveau is minimaal gelijkwaardig aan het niveau van diploma C en je bent tussen de 14 en 25 jaar oud. Voor de auditie wordt je gevraagd een technische etude en een voordrachtstuk voor te bereiden*. Beide stukken worden zonder pianobegeleiding gespeeld. Tot slot krijgt elke auditant een stukje voorgelegd om ‘a prima vista’ te spelen. De auditie wordt afgenomen door de dirigent, Danny Oosterman, en enkele leden van de orkestcommissie.

*Slagwerkers moeten een werk voorbereiden voor zowel gestemd als ongestemd slagwerk. Op deze manier kunnen wij een indruk krijgen van hoe jij in onze slagwerksectie past.

Lidmaatschap

Het NJFO komt gemiddeld zes weekenden per jaar bij elkaar voor concerten, workshops en cd-opnames. Het orkest bestaat uit jonge getalenteerde musici van 15 – 25 jaar. Een weekend is telkens weer een muzikaal hoogtepunt. De sfeer is uitstekend, want spelen in een orkest of ensemble is niet alleen leerzaam en interessant, het is zonder meer een geweldige ervaring!

De contributie van het NJFO bedraagt 100 per jaar en daarnaast een per jaar vastgestelde eigen bijdrage voor de zomerweek.

Inschrijven!
Meld je hier online aan. Vragen? Stel ze gerust!