Nieuwjaarsconcert 8 januari

GELUKKIG NIEUWJAAR
Zondag 8 januari 2017 zal het NJFO samen met Ten Toon het nieuwe jaar muzikaal inleiden! In het Factorium Podiumkunsten te Tilburg zullen we onder andere “Music of the Spheres” van Philipe Sparke ten gehore brengen.

Verder zullen we “Collage voor Fanfareorkest” van Jan de Haan voor u spelen. Ook zullen er verschillende solisten naar voren komen. Zo zal Rodin Rosendahl “Le Cygne” van Camille Saint-Saëns en “Brilliante” van Peter Graham op Euphonium vertolken en zult u het mooie trombonespel van Thom Huitema horen in “Pavane pour une infante défunte” van Maurice Ravel.

Het NJFO deelt dit concert het podium met het TenToon ensemble. TenToon is een energiek en veelzijdig ensemble dat bestaat uit tien topmusici. De unieke combinatie van instrumenten biedt een scala aan mogelijkheden voor originele en gevarieerde uitvoeringen, waarbij het theatrale element niet wordt vergeten.

Nieuwjaarsconcert i.s.m. TenToon ensemble
Waar: Factorium, Koningsplein 11a te Tilburg
Wanneer: Zondag 8 januari
Hoe laat: 16:00 uur
Kosten: €15,- (incl. garderobe en een consumptie)

 

De online kaartverkoop is nu dicht. Kaarten kunnen zondag nog wel ter plekke gekocht worden aan de kassa!

2 thoughts on “Nieuwjaarsconcert 8 januari

  • Oei, foutje. Je hebt helemaal gelijk over de trombone Wim! (Of Thom moet nog een verrassing voor ons hebben…)
   We hebben het aangepast!

   Groeten,
   Team NJFO!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.